Grom: “Gelato how it used to be”, 100% natural, straight from Turin, since 2003. Yep, here’s the ice cream lover talking again. I came across their Parisian boutique last September and (as you now know), HAD to try this famous ice cream out. Grom is a renowned ice-cream maker which made a name for itself in Italy (and now has boutiques all over the world) and only uses ingredients of the utmost quality (cage-free eggs, no food coloring, no preservatives, spring water, etc). Grom is certainly good but Grom is also as healthy as can be!

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The boutique is small and expect to queue a little but it’ll be worth your time. Flavors are pretty basic, as you can see on the menu below, except for the flavor of the month which is usually quite unique. Pistachio associated with lampone (raspberry) is always a must. Add some Torroncino or Crema di Grom and you’ll be in heaven! The texture is so soft it will melt in your mouth and the taste is awesome, with real whole fruit or biscuit pieces among the cream, what’s there more to ask for?

What’s missing? the possibility to order as many flavors as one likes (reasonably of course meaning 4 for the small size, 6 the medium one and 8 the large one), like Amorino does and like any worthwhile gelateria should do!

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Grom: “La glace comme dans le temps”, 100% naturel, tout droit de Turin, depuis 2003. Eh oui, c’est encore la fada de glace qui parle. Je suis passée devant leur boutique parisienne en septembre dernier et (comme vous le savez maintenant), il FALLAIT que je teste leur glace. Grom est une gelateria qui a fait sa renommée en Italie (pour ensuite étendre ses boutiques à travers le monde) et n’utilise que des ingrédients de la plus haute qualité (oeufs de plein air, pas de colorants, pas de conservateurs, de l’eau de source, etc). Grom c’est bon, mais Grom c’est surtout aussi sain que se peut!

La boutique est petite et il vous faudra faire un peu la queue, mais ça les vaut. Les parfums sont assez basiques, comme vous pouvez le voir sur le menu ci dessus, sauf le parfum du mois qui sort souvent du lot. La pistache associée à lampone (framboise) reste un must. Ajoutez à cela un peu de Torroncino ou de Crema di Grom et vous atteindrez le 7ème ciel! La texture est si onctueuse qu’elle fond en bouche et les saveurs incroyables, avec des vrais morceaux de fruits ou de biscuits dans la crème, que demander de plus?

Qu’est ce qui nous manque? La possibilité de commander autant de parfums que l’on souhaite (dans la limite du possible évidemment soit 4 le petit, 6 le moyen, 8 le grand) comme le fait Amorino et comme toute gelateria digne de ce nom devrait faire!

Grom

3,70€ for a small cone/cup (2 flavors)
4,70€ for the medium size (3 flavors)
5,70€ for the large one (4 flavors)
81 Rue de Seine, 75006 Paris
Tel: (+33) 01.40.46.92.60
Open till 10:30pm (winter)/11pm (summer) on Mon/Tue/Wed/Sun

Open till midnight on Thu/Fri/Sat
Official website here

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