What a nice surprise in the midst Western Paris! There’s nothing regular about this Bistrot: the service is young and friendly, the food delicate and the decor quite modern. Whether the one sided grilled sea bass on its leak bed or the tuna tataki with its fried noodles, the food is fresh, tasty and creative, spiced to perfection. The caramel brioche french toast with the vanilla ice-cream was also a mind blowing dessert – the final touch that had me decide I’ll try the brunch asap! Definitely a place I’d recommend given the quality for such a cheap bill (14€ for a main, 21€ for main+dessert). Plus, it’s open on Sundays, perfect for late lunch after a sleep in 🙂

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Quelle belle surprise en plein coeur de l’ouest parisien! Rien de classique dans ce bistrot: le service est jeune et sympa, la nourriture fine et délicieuse et la deco moderne. Que ce soit le bar grillé sur son lit de poireaux ou le tataki de thon accompagné de ses nouilles sautées, c’est frais et audacieux, épicé juste comme il faut. La brioche pain perdu au caramel avec sa glace à la vanille était le coup de grâce du dessert – la cerise sur la gateau qui m’a convaincue que je reviendrai tester le brunch asap! C’est définitivement un endroit que je recommencerai au vu de la qualité et de l’addition peu salée (14€ le plat, 21€ pour plat+dessert). Bonus, c’est ouvert le dimanche, parfait pour un dej tardif après une grasse mat’ 🙂

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Bistrot des Vignes
90 rue des Dames 75017 Paris
Tel: (+33) 1.43.87.08.08
Open for lunch from 12 to 2:30pm everyday
and for dinner from 7pm to 10:30pm (until 11pm from Thu-Sat)
Starter+Main or Main+Dessert 21€
Starter+Main+Dessert 27€
Website here

 

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